Підошва Presa створена власною командою досліджень і розробок Scarpa і розроблена з урахуванням конкретних потреб нашого взуття. Наше взуття (і його підошви) використовується в різних цілях, від ходьби до бігу і повсякденного взуття, тому підошви повинні мати різні характеристики.

Кожна підошва PRESA ретельно розроблена для кінцевого використання взуття.

Вимірювання основних показників ефективності (включаючи зчеплення на сухому та вологому грунті, опір) має основне значення при виборі найкращої підошви відповідно до виду діяльності, для якого призначене взуття.

Проміжна підошва є результатом ретельного дослідження матеріалів, щільності та вставок для створення правильного компромісу між контролем, точністю та комфортом.

При вивченні малюнка протектора ключовим є правильне положення пробок і каналів, що самоочищаються, щоб задовольнити потреби в тязі і гальмуванні і забезпечити ефективне очищення підошви від сміття.

Склади матеріалів спеціально розроблені для використання на відкритому повітрі з метою отримання максимальної ефективності за будь-яких погодних умов і на всіх типах місцевості без шкоди для тривалості дії.

 

ТRК-01 — Rush ТРК GTX 

​​​​​​

новаційна підошва з орієнтованими на трекінг ковпачками різної товщини з технологією IKS (Interactive Kinetic System)

 

Підошва Presa від Scarpa поза конкуренцію